De Relais kaart FR
Voorgerechten
Kaaskroketten | 11,00 € |
---|---|
Garnaalkroquetten van het huis | 13,00 € |
Rundercarpaccio met Parmesan en Basilic | 13,50 € |
Scampis met knoflook | 13,50 € |
Scampis van de Chef | 13,50 € |
Garnaalkroquetten van het huis | 13,50 € |
Zalmcarpaccio met mix van jonge slablaadjes en roze bessen | 14,50 € |
Scampis van de Chef (Apple cury) | 13,50 € |
Scampis naar de duivel | 13,50 € |
Geitenkaas sla, spek en honing | |
De Hoofdgerechten
Gepanneed rundvlees | 19,50 € |
---|---|
Runderspies | 18,50 € |
Lamskoteletjes met thijnsaus | 21,00 € |
Platjebeen van gegrilde knoflookboter | 21,00 € |
Ham met ouderwetse mosterd | 22,00 € |
Vissen
Op het gebakken zalmmoot | 19,50 € |
---|---|
Achterkant kabeljauw met witte botter | 23,50 € |
- Archiduc
- Groene pepper
- Béarnaise
- Roquefort
- Van de Chef
Supplement van warme groente (4,50 €).
BTW en dienst inbegrepen